+355 4 22 257 86
Str. Ismail Qemali, 2K Building, 7th Floor, Ap, 37, Tirana,
office@pre.al

Apartament per Shitje 1+1 ne rruges Shyqyri Berxolli (ne hyrje te Tregut Cam)

Features

  • Balcony

Details

Apartamenti ndodhet ne katin e 2, me orientim nga veri – lindje, te nje objekti te ri te sapo perfunduar me 7 dhe 9 kate, me 3 kate nentoke. Objekt i ndertuar me parametrat e ndertimit me cilesore, i ndertuar ne zonen me te kerkuar ne Tirane, me infrastrukture te perfunduar.

Kontakt:

office@pre.al

+355 60 20 98841

  • ID: 3507
  • Published: January 4, 2021
  • Last Update: January 4, 2021
  • Views: 11