Apartamente, Zyra dhe Njesi Tregtare per shitje ne nje nga projektet me moderne te Tiranes, Book Building. 

Book Building është një projekt multifunksional prej 24 000 m2, në zemër të Tiranës. Projekti ndodhet në buzë të Sheshit Skënderbej, pranë xhamisë dhe kullës së sahatit, midis Rrugës Toptani dhe Rrugës 28 Nëntori. Vendndodhja, projekti modern dhe shërbimet e ndryshme që do të ofrohen në këto ambjente i japin projektit një vlere unike dhe … Continue reading Apartamente, Zyra dhe Njesi Tregtare per shitje ne nje nga projektet me moderne te Tiranes, Book Building.