+355694098841
Str. Ismail Qemali, 2K Building, 7th Floor, Ap, 37, Tirana,
office@pre.al

Zyra dhe Njesi Tregtare per shitje te Rainbow Center, ne zonen e ish-Bllokut

Details

Rainbow Center, e projektuar nga Arkitekti i famshëm Stefano Boeri, është një nga ndërtesat më të bukura të Tiranës. Ndërtesa e cila ndodhet në zonën e ish- Bllokut, ka formën e një kubi, planimetria e katit zero në formë katrori me përmasa afërsisht 30 metër me 30 metër. Dy katet e para të ndërtesës prej 1.116 metër katror, do të shërbejnë si ambjente tregtare , 5 katet vijuese do të shërbejnë si ambjente për zyra dhe një restaurant do të gjendet në katin e fundit të ndërtesës. Ndërtesa ofron standardet më të larta të cilësisë dhe sigurisë.

Nëse jeni të interesuar për më shumë informacion rreth Zyrave dhe Njësive Tregtare për shitje, na kontaktoni në:

Telefon: +355692098841

Email: office@pre.al

Rainbow Center, designed by the famous Architect Stefano Boeri, is one of the most beautiful buildings in Tirana. The building, which is located in the area of the former Bloc, has the shape of a cube, the floor plan is zero in the shape of a square with dimensions of approximately 30 meters by 30 meters. The first two floors of the building of 1,116 square meters, will serve as commercial premises, the next 5 floors will serve as office premises and a restaurant will be located on the top floor of the building. The building offers the highest standards of quality and safety.

If you are interested in more information about Apartments, Offices and Commercial Units for sale, contact us at:

Mobile: +355692098841

Email: office@pre.al

Video

  • ID: 3580
  • Published: May 20, 2021
  • Last Update: May 20, 2021
  • Views: 1034